ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ – СЛАВА, ГОРДІСТЬ, МІЦЬ КРАЇНИ

ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ – СЛАВА, ГОРДІСТЬ, МІЦЬ КРАЇНИ

Щорічно 6 грудня в Україні відзначається День збройних сил. Дата свята обрана не випадково. Після здобуття Україною незалежності, 6 грудня 1991 року, був ухвалений закон «Про Збройні сили України». А 1993 року цей день з’явився в офіційному календарі українських свят. 

День Збройних сил України – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. В цей день всі громадяни країни висловлюють свою повагу українським солдатам та офіцерам, які на сході України в нелюдських умовах боронять мирне життя українців. 

З метою виховання почуття патріотизму молоді до рідної землі, національної гордості, любові до України, та ознайомлення з структурою  та сьогоденням збройних сил України працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради створили буклет «Збройні сили України – слава, гордість, міць країни» і 5.12.2021 року вручали його молоді мікрорайону «Позитрон». Наголошували при цьому, що сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві. Адже молоде покоління повинно знати історію нашої держави, а також завжди  шанувати пам’ять про тих, хто віддав своє життя за свободу й незалежність України

Всім військовослужбовцям, новобранцям, солдатам і офіцерам, бажаємо міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, богатирського здоров’я, звершення всіх мрій та МИРУ!

Відповідальні за проведення заходу працівники бібліотеки-філії №6.

 

Поділіться цим дописом на: