ЗДОРОВ'Я ПЕРШ ЗА ВСЕ!

ЗДОРОВ'Я ПЕРШ ЗА ВСЕ!

9 квітня 2021 року в соціальній мережі «Фейсбук» працівники Народного дому с. Угорники підготували відеочелендж «Здоров’я  і краса для всіх» до Всесвітнього дня здоров’я. Відео спрямоване на популяризацію здорового способу життя.

Всесвітній День здоров’я відзначають щорічно 7 квітня, починаючи з 1950 року, що приурочено створенню цього ж дня 1948 року Всесвітньої організації здоров’я. Ця дата є традиційною для проведення заходів, присвячених проблемам збереження здоров’я. Основною метою таких щорічних акцій є привернення уваги громадськості до цих проблем.

В заході взяли участь угорничани, експерти  в різних сферах: радниця міського голови в с. Угорники Любов Атаманчук, вчителька та психологиня Ярослава Стельніцька, парох церкви св. Юрія с. Угорники отець Юрій Трухан, тренер Михайло Колковський, тренер футбольного клубу «Ніка» Олександр Соловйов з юними футболістами. У своїх розповідях кожен з них звернув увагу на різні складові, які в сукупності впливають на формування фізично  і морально здорової людини.

Відповідальна за проведення заходу – художній керівник Віра Хом’як.

Поділіться цим дописом на: