ЗДОРОВИМ БУТИ - МОДНО!

ЗДОРОВИМ БУТИ - МОДНО!

Здоровим бути – модно! Тому в сучасному світі все більшого поширення набуває рух за здоровий спосіб життя, поширюється мода на здоров’я. Бути здоровим стає престижно, модно, економічно вигідно. Все більше молоді у світі та в нашій країні вважають, що краще бути здоровим ніж багатим і хворим.

12.11.21 р. завідувачка бібліотеки-філії №12 с. Микитинці, (вул. Грицишина, 10) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради Тетяна Гунчак провела урок екологічної етики «Бути здоровим – модно!”. Захід відбувався з учнями 3-Б класу Микитинецького ліцею.

Метою заходу було узагальнення знання учнів про здоров’я, формування бажання вести здоровий спосіб життя, поглиблення знань про шкідливі звички та їх вплив на здоров’я, а також виховування почуття відповідальності за збереження свого здоров’я.

Під час уроку діти брали участь у тематичній вікторині, таким чином, через гру закріпили вміння та навички збереження та покращення власного здоров’я. Учням на заході було цікаво та весело.

«Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя, будьте розумними і мудрими, впевнено крокуйте до «Країни Міцного Здоров'я» і пам'ятайте, що Ваше здоров'я - у Ваших руках»

- такими були заключні слова бібліотекаря Тетяни Гунчак, яка провела цей захід.

 

Поділіться цим дописом на: