ЗНАЙОМСТВО НІЖИНЦІВ З МИСТЕЦЬКИМИ ШКОЛАМИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

ЗНАЙОМСТВО НІЖИНЦІВ З МИСТЕЦЬКИМИ ШКОЛАМИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

У приміщенні Івано-Франківської дитячої хореографічної школи відбувся завершальний етап програми перебування офіційної делегації з міста Ніжин у нашому краї. Там гості з півночі нашої країни зустрілись з адміністрацією мистецьких шкіл Івано-Франківська для продовження обміну досвідом та спільного культурного росту і розвитку територіальних громад.

Мистецька частина зустрічі була наповнена музично-рухливою естетикою: відбулись хореографічні майстер-класи, на яких свою майстерність у танці демонстрували учні хореографічних шкіл м.Ніжин та м.Івано-Франківськ.

В рамках обговорення піднімались проблемні питання й досягнення в навчанні, сам навчальний процес і окремі його елементи: програми, розклад та інше.

Культурний обмін досвідом переплітався з обміном подарунками, душевними спогадами минулих часів і гірким досвідом навчання життя в умовах воєнного стану.

Однак провідною і спільною лінією залишається віра в нашу швидку Перемогу, що принесе можливість повноцінного функціонування мистецьких шкіл і роботи культурного фронту обох територіальних громад, їх наповнення новим, цікавим і корисним вектором розвитку.

Сподіваємось, ця перша творча зустріч в рамках меморандуму про співпрацю між Ніжинською та Івано-Франківською міськими територіальними громадами покладе початок подальшої співпраці на благо обох громад та поповнюватиметься новими творчими зустрічами, спілкуванням і натхненною працею культурного фронту на розвиток нашої країни.

Поділіться цим дописом на: