ЗНАЙОМСТВО З ЖИТЕЛЯМИ ОКЕАНУ

ЗНАЙОМСТВО З ЖИТЕЛЯМИ ОКЕАНУ

7 червня 2021 року бібліотекарі бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели пізнавальну розважальну експедицію “Підводний світ океанів” та організували майстер-клас “Барвисті мешканці океанів”.

Таємничі глибини океану зберігають чимало скарбів. І один з них – морські мешканці. Вони дуже різні: малюки й гіганти, хижаки й жертви, ті, що повзають на дні й що розсікають товщу води, химерні й чудові, а часом надзвичайно жахливі.

У пізнавальній експедиції до підводного світу океанів діти дізналися з  енциклопедій, журналів та книг про те, хто живе в океані, на якій глибині, чим харчуються морські мешканці, яка найбільша тварина на планеті, хто найшвидший, найнезвичайніший та найнебезпечніший у підводних глибинах. 

А ще бібліотекарі провели з дітьми цікавий та захопливий майстер-клас “Підводний світ океанів”. Разом з дітьми пригадали мешканців океану і спробували створити деяких з них. Для цього знадобилися всього лише: кольоровий папір і картон, ножиці, клей, лінійка, олівець і трішки фантазії. Ідеї можна пошукати в інтернеті або журналах та книгах з бібліотеки. Майстер-клас дуже сподобався дітям, адже він простий у виконанні і вони легко могли змайструвати хижу зубату акулу та кумедну ніжну медузу.

Тому фантазуйте та грайте разом з дітьми, це весело!

 

Поділіться цим дописом на: