ЗУСТРІЧ ДЕЛЕГАЦІЇ З НІЖИНА З ПРАЦІВНИКАМИ КУЛЬТУРИ

ЗУСТРІЧ ДЕЛЕГАЦІЇ З НІЖИНА З ПРАЦІВНИКАМИ КУЛЬТУРИ

16 вересня, після відкриття виставки робіт ніжинської художниці Катерини Васєчко "Незламні' та фотоколажів історичних краєвидів м. Ніжина фотохудожника О. Нікітки, в Навчально-методичному центрі культури і туризму Прикарпаття відбулася зустріч делегації з м. Ніжина на чолі з начальницею управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяною Бассак з працівниками закладів культури Івано-Франківської міської територіальної громади.

У теплій, затишній атмосфері знайомились, розповідали про здобутки та надбання, особливості функціонування закладів культури у Ніжині та в нашій громаді. Заступник директора Департаменту культури Любомир Никорак розповів про структуру закладів культури, які функціонують у наші громаді,  а головна спеціалістка Серафима Стефурак познайомила гостей з унікальними фестивалями, які щорік проводяться в Івано-Франківську.

Також про цікаві фестивалі та культурну роботу загалом, яка проводиться в Івано-Франківській області, розказала директорка Навчально-методичного центру культури і туризму Світлана Панько.

Гості з Ніжина розповіли, як тримають свій культурний фронт і допомагають ЗСУ та поділились культурними планами, які збираються обов'язково втілити після Перемоги. Серед яких - і обов'язкові відвідини франківцями самого Ніжина.

А також дякували за підтримку, яка сьогодні потрібна усім, особливо українцям, які знаходяться близько до зони бойових дій.

Поділіться цим дописом на: